Las Policia de Carlet inicia el programa d’Educació Viària als col.legis

0
216

Carlet Ed viaria 16 L’Ajuntament de Carlet ha iniciat el programa anual d’educació viària que realitza la Policia local als col·legis de la ciutat. Esta setmana s’estan impartint les classes als alumnes del CEIP Sant Bernat i durant els mesos d’abril i maig es realitzaran als col·legis Juan Vicente Mora, Bosch Marín i La Devesa.

Els alumnes d’entre 3 i 12 anys reben classes tant de caràcter teòric com pràctic utilitzant el parc mòbil de l’Ajuntament de Carlet. Al llarg de dos setmanes, els escolars aprendran el significat de les diferents senyals de trànsit i el comportament que han d’adoptar com a conductors i com a vianants. Estos coneixements els estan posant també en pràctica en un circuit de bicicletes instal·lat al pati.

Es tracta d’un programa que permet familiaritzar els escolars des dels primers cursos amb les normes bàsiques de circulació i apropar la figura dels policies per tal de fomentar la confiança en ells i el respecte a les seues funcions.

L’educació viària és un tema transversal que ha de treballar-se des de l’Educació Infantil per tal de crear un hàbit de prevenció d’accidents. Així, els escolars seran més autònoms i responsables.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here