La zona blava d’Alzira pot eliminar-se davant la peatonalització del centre de la ciutat

0
316

ORA- ParquímetresLes 740 places de vehicles que comtempla la zona blava d’Alzira pot seliminar-se en futur no molt llunyà davant la iniciativa de l’equip de govern local contyemplada en el Pla Estratègic de «peatonalitzar tot el centre de la ciutat» segons ha manifestat hui el responsable municipal de

El carrer Pérez Galdos en la I Shopping Night
El carrer Pérez Galdos en la I Shopping Night

Promoció Econòmica Ivan Martinez.

El, també, portaveu municipal d’EU és partidari d’eliminar el pas dels vehicles pels carrers d’Hort dels Frares, Piletes i, fins i tot, de Benito Pérez Galdós.

La concessió de l’ORA a una empresa privada finalitza el pròxim mes de maig i el govern local estudia la possiblitat de gestionar-la de forma directa. El que pretenen és «revisar les tarifes» i reducir les 740 places de vehicles, nombre que els pareix «excessiu» tant a Martinez com a la resta de l’equip de govern.

A més llarg termini queda la possibilitat de eliminar la zona blava o deixer-la en la mínima expressió, una vegada hagen arribat les subvencions europes que ajudaran el consistori a eliminar el tràfic del centre de la ciutat.

De qualsevol forma l’Ajuntament té previst «consensuar» amb el comerç i els veïns les decissions a pendre en esta matèria que també està lligada a la quantitat de places existents en els diferents parkings de la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here