Carles Alberola i el cuiner Ricard Camarena en la VIII Setmana de l’Economia d’Alzira

0
397
Ivan Martinez i Raúl Tudela en la presentació
Ivan Martinez i Raúl Tudela en la presentació

El cuiner estrella Michelin Ricard Camarena i els dirigents de la companyia Albena Teatre, Carles Alberola i Toni Benavent participaran en la VIII Setmana de l’Economia que es celebrarà a la Casa de la Cultura d’Alzira entre els dies 15 i 19 del mes de febrer.

Per mitjà d’aquestes jornades es pretén oferir a la ciutadania i als empresaris un espai de reflexió per a trobar solucions als problemes i dibuixar les línies d’actuació front l’actual situació de crisi econòmica i d’ocupació.

L’objectiu per a l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, «és obrir camps d’actuació i esbrinars perspectives de negoci». Segon Gómez la VIII Setmana girarà al voltant de «la innovació i la investigació».

Durant la presentació celebrada hui al Departament IDEA, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Ivan Martinez ha revelat que la novetat d’esta edició «seran les jornades dedicades al sector agroalimentari i mediambiental, un sector emergent i amb elevat potencial de creixement que encaixa en un model de desenvolupament sostenible.”

Per la seua part el dirigent empresarial Raúl Tudela ha fet un balanç «positiu» de les set primeres edicions davant «l’interés i presència de la gent en les jornades». I ha destacat «la línia de col.laboració i enteniment» entra l’equip de govern i l’Associacíó Empresarial.

Les jornades econòmiques estan organitzades conjuntament per l’Ajuntament i l’Associació Empresarial d’Alzira.

Programació

Dilluns 15 de febrer

12.00 Inauguració

DIEGO GÓMEZ GARCIA Alcalde d’Alzira

IVÁN MARTINEZ ARAQUE Regidor de Promoció Econòmica i Ocupació

JOSÉ VILLALBA CONEJERO President Associació Empresarial d’Alzira

ARCADI ESPAÑAGARCIA Cap de Gabinet d ePresidència de la Generalitat Valenciana

12.30 COCA-COLA:La nostra estratègia de sostenibilitat”

JUAN JOSÉ LITRÁN MELUS Director de Relacions Corporatives i Director General de la Fundació Cocacola

18.30 JOSEP CARRERES RODRÍGUEZ Regidor de Medi Ambient ,Agricultura i Consum “La innovació com a motor del desenvolupament agrari.” LLORENS CAPSI Vicesecretari General de la Unió de Llauradors “Presentació del Pla València de Producció Ecològica.” ALFONS DOMINGUEZ Técnic del Servei de Producció Ecològica, Innovació i Tecnologia “Alternativa agroecològica a l’economia del futur” MªDOLORES RAIGÓN Catedràtica de l’Escola Universitaria PDI

Dimarts 16 de febrer

11.30 “Emprenent i innovant” PABLO RUIZ DE LLANZA·ANTONIO RUBIO FERRI

La Granja de Bitxos JOAN BOSH Freshy Guanyador de l’Enreda’t AROA FURIÓ Fondart

19.30“Auto consum i mobilitat elèctrica:dos elements clau en la competitivitat empresarial”

PERE SORIA Director divisió renovables CIRCUTOR

DIMECRES 17 de febrer

10.30“Busca d’ocupació a Internet. Com fer visible elteu CV?” MÓNICA BERNAL GUERRERO Mentora Digital “Convertix la teua passió en la teua marca.Un cas pràctic” ANDRÉS GONZALEZ PÉREZ Mentor digital

13.00“El Sistema de Seguretat Social a Espanya. PresentiFutur”CARLOS BRAVO Secretari Confederal de Protecció Social i Politiques Públiques

15.00“Cap a un nou model de comerç sostenible” NATXO COSTA PINA Director General de Comerç i Consum ISABEL AGUILAR LÓPEZ Regidora de Comerç “L’era del consumidor social” MARIANO ROLDÁN Gerent Millennial

19.00RICARD CAMARENA Cuiner Estrella Michelín Degustació deproductes en el Claustre

DIJOUS 18 de febrer

11.30“Aconseguir el teu propòsit NOMÉS és qüestió d’ACTITUD” MARIA LOURDES LÓPEZ Digita Chief Strategist Manager/Marketing Digital Manager

12.30 “Aplicació de les xarxes socials en un entorn professional

TONI AYBAR ARIAS Cap devendes de Salvador Escoda SA

19.00 MARIA TERESA CHAFER Directora General de Desenvolupament Rural i Politica Agrària Comuna “Mòdels d’èxit empresarial” ANTONIO CIDON CHAVALLE Director General Grupo Cidoncha CARLES ALBEROLA·ANTONI BENAVENT AlbenaTeatre

DIVENDRES 19 de febrer

11.30 DOCUMENTAL “LASCOSECHAS DEL FUTURO” Taula redona SALVADOR IÑIGO President del Consell del Paratge Natural Murta-Casella FRANCESC CLARI President d’Alzicoop LOURDES TEJEDOR Membre de Greenpeace i Acció Ecologista Agró

21.00 Lloc SALA COTONERA Acte de lliurament de premis de la VIII Setmana de l’Economia d’Alzira Sopar: Adquisició de tiquet sen l’Associació Empresarial d’Alzira. Avda Lluís Suñer,8 d’Alzira.962459517

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here