Bromera celebra 30 anys de trajectòria editorial

1
194
BROMERA-CASETA FIRA DEL LLIBRE
Publicacions de Bromera en la Fira del Llibre


El 2016 és un any molt especial per a Bromera perquè compleix 30 anys en el món editorial.

Aquest aniversari és una fita que cal celebrar, per això, el dimecres que ve, 10 de febrer, a les 11 h, tindrà lloc un esmorzar de premsa al Café-llibreria Muez de València (Plaça del Mercat, 20), amb Josep Gregori, editor i fundador, i Gonçal López-Pampló, director literari. Ells seran els encarregats d’esbossar el programa de celebracions i fer un balanç d’aquests 30 anys.

Fa tres dècades començava aquest projecte amb una clara vocació: fer d’altaveu de les nostres lletres i dels nostres autors, posant a l’abast dels lectors de totes les edats llibres de qualitat.

Aquest camí no hauria sigut possible sense l’impuls, el compromís, la complicitat i la confiança de molts companys de viatge que han fet possible que Bromera haja esdevingut un referent cultural ben consolidat: autors i col·laboradors, institucions, entitats vinculades, educadors, lectors… Per això, l’editorial ha programat diversos actes a fi de celebrar aquesta fita tan important en diferents àmbits.

1 Comentario

  1. Hola. L’escrit està una miqueta tallat. Solament és un comentari. Respecte a E.Bromera les meues felicitacions. Són molts anys de treball i més per a una editorial d’Alzira. Una salutació. Pasqual

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here