Alzira rehabilita el Palau de Casassús amb l’ajuda de la Diputació

0
319
Fernando Pscual davant del Palau de Casassús
Fernando Pscual davant del Palau de Casassús

L’Ajuntament d’Alzira destina 300.000 euros de les ajudes de la Diputació per a consolidar el Palau de Casassús

Consolidació de l’estructura de l’edifici i l’adequació del sostre, eixe és el projecte que s’està duent a terme en el Palau de Casassús d’Alzira

L’informe dels tècnics és clar, «L’immoble ha patit la degradació del pas del temps, irremeiablement, sense que s’haja fet res per evitar-ho», ha declarat el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual.
El nou equip de govern, sensible amb el nostre patrimoni, no ha dubtat a incloure les obres de consolidació d’este emblemàtic edifici entre els projectes subvencionats per la Diputació de València.
Amb un pressupost de 300.000 euros més IVA, i un termini d’execució de sis mesos, díhuit persones són les que estan realitzant els treballs, fruit del ple de condicions que facilita la col·locació d’aturats de la nostra ciutat. Les tasques desempenyades per estos treballador són detindre el col·lapse estructural d’una ala de l’edifici, així com a procedir a la reconstrucció de la coberta.
«Sort que la part del palau on es troba l’únic forjat gòtic que perdura en la Vila no s’ha afonat», ha apuntat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i responsable de la Regidoria de Patrimoni, «Així que una de les prioritats passa per mantindre’l en bon estat».
Tant Pascual, des de la seua gestió urbanística, com Aguilar, des de la seua vessant de vetllar pel patrimoni local, coincidixen en la necessitat de recuperar este edifici, encara que ambdós reconeixen que a hores d’ara no se sap amb certesa quin serà l’ús final que se li done a l’immoble.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here