Joan Baldoví portaveu del Grup Mixt del Congrés fins el mes de maig

0
301
Joan Baldoví
Joan Baldoví

El diputat de Compromís Joan Baldoví serà el portaveu del Grup Mixt del Congrés durant els primers quatre mesos de legislatura, fins al maig. Al juny i juliol el succeeix el diputat d’IU-UP Alberto Garzón, que donarà el relleu a la parlamentària d’EH Bildu Marian Beitialarrangoitia, que estarà fins al setembre.

Compromís ostentarà quatre càrrecs de portaveu de comissió: la de Justícia, la de Foment, la d’Agricultura i la d’Igualtat, en ser el partit amb més representació dins del Grup Mixt, atès que és el que compta amb major nombre de diputats, quatre.

Així ho han acordat els set partits que conformen el Mixt i que han decidit que el càrrec de portaveu del grup parlamentari serà rotatòri, en principi a raó d’un mes per cada diputat que tinga la formació. També els portaveus adjunts canviaran, però en aquest cas de mes a mes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here