El PP ordenà «retardar» la finalització de les obres del mercat d’Agemesí segons l’equip de govern

0
287

Una petició de l’exalcalde, Vicent Ramón García Mont, a l’empresa adjudicatària de les obres del mercat, amb data d’eixida 29 de maig del 2015, va instar a l’empresa a “ajornar l’execució de les esmentades instal·lacions així com les obres afectades (barandats, entaulellats, paviments,…) fins a l’adjudicació per l’Ajuntament dels llocs de venda o parades amb el destí corresponent en l’espai destinat a mercat municipal”.

El contracte d’execució de les obres, firmat amb l’empresa adjudicatària a finals de desembre del 2014, estimava un període de 8 mesos per a la finalització i entrega de les mateixes, és a dir, aquestes s’entregarien a finals d’agost del 2015. Per tant, és absolutament impossible que l’anterior govern del PP tinguera previst obrir el mercat al públic al juliol del 2015.

A més, la Junta de Govern Local del PP va aprovar, en data 13 de maig del 2015, el plec de condicions per a l’adjudicació de les parades i 16 dies després, el 29 de maig del mateix any, l’alcalde ordenava que es retardara la finalització de les obres. Retard que haguera ajornat l’entrega de l’edifici a finals del mes d’octubre del 2015.

D’esta manera, el PP menteix deliberadament en afirmar que el retard en l’adjudicació de les parades dutes a terme per l’actual govern socialista i d’Esquerra Unida ha suposat una pèrdua de més de 50.000 euros per a les arques municipals.

El canvi en el cànon imposat per l’actual govern suposarà uns ingressos extres de més de 65.000 euros.

El govern del PP va aprovar un cànon que suposaria un ingrés anual de 19.676,16 euros. L’actual govern va augmentar aquest cànon a 26.352 anuals; 6.675,84 euros més a l’any i més de 65.000 euros en els 10 anys adjudicats.

Segons ha explicat l’alcaldessa, Marta Trenzano, “és increïble que el PP s’atrevisca a parlar d’augmentar els costos en el tema del mercat municipal. No cal oblidar que van ser ells els que, en 2007, van derrocar el mercat quasi acabat i han estat pagant durant 8 anys el lloguer i les despeses del mercat provisional, suma que s’acosta al milió d’euros”.

Trenzano ha assegurat que, “aquest equip de govern hi ha actuat amb lleialtat a la institució, mirant cada cèntim gastat i tractant d’imposar sempre el sentit comú. No érem partidaris de la construcció d’aquest edifici però vam dir, des del primer moment, que actuaríem en conseqüència tenint en compte l’estat d’execució de les obres. Això és el que hem fet, ni més, ni menys”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here