Alzira inicia les obres de millora en el nucli urbà de la Graella

0
250

La Graella jocs infantilsS’han iniciat les obres de millora del nucli urbà de Santa Maria de Bonaire (la Graella) on s’està adequant una zona de jocs infantils

Ja s’han iniciat les obres per a l’adequació d’una àrea de jocs infantils en el nucli urbà de Santa Maria de Bonaire.
El projecte ocupa una superfície aproximada de 400 metres quadrats, 84 dels quals es destinaran a la zona de jocs i altres 250 metres s’asfaltaran per a la degradació que presenten.
També es millorarà el drenatge en este espai i es farà una actuació en les voreres per tal de dotar-les d’accessibilitat, «Atenent així una reivindicació veïnal», tal com ha apuntat el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual.
Les obres estan executant-se segons el termini establit i en unes setmanes este projecte estarà totalment conclòs.
Per a dur a terme esta millora en la placeta de Maria Pineda es compta amb un pressupost de 50.000 euros, procedents d’una ajuda de la Diputació de l’exercici 2015.
Pascual ha manifestat que «Una de les prioritats de la Regidoria passa per la millora de l’entramat urbà», mostra d’esta intenció és la realització de la zona de jocs infantils en el nucli urbà de la Graella, que fins ara no comptava amb cap infraestructura d’este tipus.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here