1.700 atletes competiren a l’Alcúdia en l’Autonòmic per equips d’atletisme

0
266

Alcudia camp autonòmic 16L’Alcúdia va acollir el Campionat Autonòmic per Equips i l’autonòmic Escolar d’Atletisme al VIII Cros que se celebra en aquesta localitat, organitzat pel Club d’Atletisme de l’Alcúdia. La competició es va desenvolupar al paratge natural de la ribera del riu Magre. Es van donar cita 1.700 atletes, des de les categories de benjamí a les de sèniors i veterans. Segons la policia local, més de 4.500 persona van passar pel bonic escenari on es van celebrar les carreres.


En total es van córrer 16 curses, amb recorreguts des dels 500 metres dels benjamins fins als 9.000 que van fer, i a velocitat endimoniada, els sèniors, alguns dels quals venia de participar i, fins i tot, d’obtenir triomfs notoris a la Mitja Marató de Santa Pola (25 Campionat d’Espanya Absolut i de Veterans).


Tant els atletes com els aficionats, que es van donar cita en un dia esplèndid en què un suau vent de ponent combinat amb cels clars van elevar la temperatura als vint graus, van comentar la qualitat de la instal·lació i la bona organització. L’Ajuntament de l’Alcúdia, patrocinador de la prova, es va encarregar d’acotar els perímetres de l’espai esportiu, de la seva posada a punt i del control dels accessos i seguretat, pel que va comptar amb un ampli desplegament de Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja, coordinats per l’alcalde, Andreu Salom, i pel regidor d’esports, Paco Martínez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here