L’Ajuntament i els veïns decidiran l’ús el solar de Cartonatges Suñer

0
219

Plaça Cartonatges netejaEl consistori d’Alzira netejarà i deixarà en bones condicions d’us el solar de Cartonatges Suñer

La crisi ha paralitzat diversos projectes urbanístics en la nostra ciutat. Un d’ells ha sigut la segona fase d’edificis que anaven a construir-se en el solar que ocupaven les naus de Cartonatges Suñer. Això ha provocat que el solar annex a la primera fase d’este projecte, que es va executar, presente un estat amb abundant vegetació de tipus matoll en tota la seua superfície així com escombraries i residus de diversa procedència escampats; però és necessari que el solar es mantinga en condicions de salubritat i seguretat.
Des de la Regidoria de Gestió Urbanística, dins de la política de recuperar els solars del casc urbà per a donar-los un ús, s’ha signat un conveni amb els propietaris del solar a què hem fet referència, mitjançant el qual el cedixen a l’Ajuntament.
Este solar ha causat moltes queixes entre els veïns de la zona però ara, amb la signatura del conveni, l’acord de cessió dóna peu a l’Ajuntament a poder actuar per tal de netejar-lo i deixar-lo en bones condicions d’ús.
El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha manifestat que tant ell, per les responsabilitats de la seua Regidoria, com Inmaculada Onrubia, regidora de Participació Ciutadana, tenen previst reunir-se amb l’Associació de Veïns d’Ana Sanchis per tal de determinar quin és l’ús que li se vol donar al solar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here