Alzira revisa la contractació de la gespa artificial de Venècia subvencionada per Rus

1
382
Gespa artificial de Venècia subvencionada per la Diputació
Gespa artificial de Venècia subvencionada per la Diputació
Rus inaugurant la gespa de Venècia
Rus amb Elena Bastidas i Eliseo Candela / D. Chordá
Rus inaugurà la gespa de Venècia el 8-1-2010
Rus inaugurà la gespa de Venècia el 8-1-2010 / Foto: David Chordá

L’Ajuntament d’Alzira revisarà tots els expedients dels contractes amb la Diputació que presidia Alfonso Rus

Davant de les últimes notícies referents a l’Operació Taula, en la que apareix el nom d’Alzira per l’adjudicació per part de la Diputació de València de la instal·lació del camp de gespa, l’Ajuntament d’Alzira revisarà tots els expedients en els que aparega el nom de l’empresa constructora i l’empresari que dugueren a terme el projecte, ja que les indagacions que estan realitzant-se han posat de manifest que l’execució d’estos projectes dels camps de futbol van generar factures falses.

Segons l’alcalde Diego Gómez, la transparència és un dels compromisos adquirits per l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira. Lamentem que el nom de la nostra ciutat aparega en el papers de l’Operació Taula, trama que investiga les múltiples irregularitats portades a terme pel Partit Popular a València.

Per això van a revisar-se tots els expedients referents a instal·lacions esportives, i també els referents a la il·luminació LED, projectes subvencionats per la Diputació presidida per Alfonso Rus, en els que apareix el nom de la nostra ciutat. Cal recordar que l’anterior equip de govern es va adherir en dos ocasions, un per a bombetes LED d’exterior i un l’altra per a LED d’interior.

400.000€ en la gespa de Venècia

En el camp de futbol de Venècia foren invertits més de 400.000 euros, segons fonts municipals, a més de la instal.lació de la gespa artificial de última generació en el camp de fútbol 11, cal afegir les banquetes, porteries, banderins dels córners i xarxes de balons, així com la construcció d’una vorera perimetral al voltant del campo de futbol. El 50% de la inversió procedix de l’Ajuntament d’Alzira.

Esta obra fou la primera  de les financiades per la Diputación de Valencia, dins del pla de subvencions destinades a la instal.lació de gespa artificial en camps de futbol, així com a la construcció de canxes de pàdel i piscines cobertes.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here