Alzira reforça la base dels fanals per frenar la corrosió

0
414

Fanals corrosióLa via pública d’Alzira compta amb fanals galvanitzats que a la llarga corren perill per la corrosió de les seues bases a conseqüència de l’orí dels gossos. Per tal de donar una solució al problema s’està provant un mètode que consistix en reforçar la base dels fanals. A més, esta actuació aconseguix parar el procés de corrosió i el perill que el fanal es desplome per la seua falta de consistència.
L’aplicació d’este sistema resulta més econòmica per a les arques municipals que la substitució per un fanal nou; «el que es pretén es aconseguir frenar la degradació que es produix en les bases dels fanals», segons Fernando Pascual, regidor de Servicis Públics.
Tres fanals situats al final del carrer Pere Esplugues, a l’altura de l’Institut Josep Maria Parra, han sigut els escollits per a realitzar les proves. «Confie que esta siga una solució factible per tal de mantindre en condicions el mobiliari urbà», ha declarat Pascual, qui a més fa un crida al sentit comú i al civisme a fi que els propietaris dels gossos tracten d’evitar que les mascotes depositen l’orí a les bases dels fanals.
Els reforços dels fanals que s’estan provant porten incorporat l’escut de la nostra ciutat per tal de significar que la cura del mobiliari urbà és qüestió de totes i tots.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here