Xúquer Viu rebrà este dissabte a la Xopera el Guardó de la Mancomunitat de la Ribera Alta

0
324

XUQUER VIU-PANCARTA NO SOBRA AIGUAEl president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Pelàez i l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano faran entrega del Guardó de la Mancomunitat als representants de Xúquer Viu 

La Junta de Govern va aprovar la concessió del màxim reconeixement de la Mancomunitat /2015 a l’associació Xúquer Viu per la seua trajectòria en la defensa de la pervivència del riu Xúquer, element essencial, vertebrador i definidor de la nostra comarca, amb el rigor dels seus arguments tècnics, mediambientals, econòmics i socials que sempre han basat les seues reivindicacions.

El Guardó va ser aprovat pel Ple de la Mancomunitat de la Ribera Alta, en sessió de data 14-12-2006 per a reconéixer, segons l’article 1 del Reglament, “persones físiques i entitats de la Ribera, públiques i privades, mereixedores de tal distinció en funció de l’especial tasca o labor realitzada en les seues activitats ja siga artístiques, culturals, esportives, cíviques, professionals o investigadores, i que hagen destacat d’una forma pública i notòria, afavorint els interessos de la Ribera i el seu progrés cultural, econòmic o social en general”.
 
En la primera edició, el guardó de la Mancomunitat en l’any 2007 va ser atorgat a l’editorial Bromera, en 2008 a l’edició comarcal del Levante EMV, en 2009 a Asunción Francés (Presidenta de l’Associació Tyrius),  en l’any 2010 al Col.lectiu d’Ajuda i Emergència en Acció, en l’any 2011 a Jorge Martínez “Aspar”, en l’any 2012 al professor Jose Lluís Bauset, en l’any 2013 al pintor benimodolí Rafael Armengol i l’any 2014 a l’Escola de Música de Carcaixent.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here