La consellera d’Agricultura inaugura la Fira Agrícola i Industrial de Guadassuar

0
356
Belén Cebrián ha inaugurat hui la Fira Agrícola de Guadassuar
Belén Cebrián ha inaugurat hui la Fira Agrícola de Guadassuar

La Consellera d’Agricultura Elena Cebrián ha inaugurat esta vesprada la Fira Agrícola i Industrial de Guadassuar acompanyada per l’alcalde Salvador Montañana, el regidor d’Agricultura Vicent Rosell així com per distints representants de cooperatives i sindicats agraris.

La representant del Consell, en declaracions a Riberaexpress, ha qualificat com «prou positiva» la campanya del caqui, finalitzada recentment davant la «bona qualitat» de la fruta i els preus «suficients. La primera autoritat local s’ha vanagloriat perquè el terme de Guadassuar «és el que més fanecades té de caquis regades per la Sèquia Reial del Xúquer.

La mostra, segons Rosell ,no està pensada únicament per als professionals del sector, «està creada per a tot el públic que vulga disfrutar d’un cap de setmana familiar». A més dels expositors, conferències i productes per als agricultors, la fira estarà esguitada d’un fum d’activitats per a adults i xiquets; des de tallers, xerrades, concerts, jocs i fins i tot una matinal motera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here