Alzira pretén que la gent «s’enamore» del comerç local per Sant Valentí

0
464

Febrer arriba amb una nova iniciativa de la Regidoria de ComerçImpression «Per Sant Valentí enamora’t del comerç» 
La Regidoria de Comerç, d’acord amb la línia d’actuació dels últims mesos, pretén seguir activant el comerç i l’economia local amb diferents promocions i temàtiques, les quals proporcionen un atractiu per als consumidors i consumidores.

Sens dubte, el xicotet comerç és un dels pilars de l’economia local, ja que aporta gran part dels servicis de la ciutat i la comarca. El més importat perquè el comerç tinga un impuls favorable, és conèixer les opinions dels consumidors i consumidores, del públic en general. Per això, en la nova campanya, demanem a les persones participants que ens conten “què els enamora” del seu comerç, què es allò que els fa tornar a la tenda del cantó, a la del barri o a la de l’altra banda de la ciutat. Sols donant la seua opinió poden guanyar una de les 5 Targetes d’Alzira, valorades en 100 € cada una d’elles, que sortejarà IDEA a través de la seua pàgina de Facebook.

Isabel Aguilar, regidora de Comerç, insistix en que “el més important en estes campanyes proposades des de la Regidoria de Comerç, és la implicació dels comerciants perquè junts puguen trobar atractius interessants per als consumidors i consumidores. Potenciar el consum de proximitat és la clau per tal que torne l’impuls de l’economia, sempre que totes les parts implicades isquen guanyant. La data de Sant Valentí és una altra ocasió per a posar-nos a proba i saber si anem pel camí correcte. Des de l’Ajuntament continuem treballant perquè Alzira recupere la seua vitalitat econòmica, i farem tot allò que siga necessari per a aconseguir-ho”.

Informem a tota persona interessada que el termini per a participar és de l’1 al 9 de febrer i cal seguir estos passos:

1. Fes clic al “M’agrada” de la Fan Page d’IDEA (apartat específic de la publicació)
2. Comenta què t’enamora del comerç d’Alzira en la publicació del sorteig.
3. Compartix la publicació del sorteig.

El 10 de febrer es farà el sorteig entre totes les persones participants i els noms dels guanyadors i guanyadores es publicarà en la pàgina de Facebook d’IDEA, els quals hauran de contactar amb l’agència (tel. 96 245 51 01) el mateix dia abans de les 14 h.

El lliurament de les esmentades Targetes d’Alzira es realitzarà el dia 12 de febrer, a fi que les persones premiades puguen fer ús del seu premi el cap de setmana de Sant Valentí.

La participació en la campanya és gratuïta, però si encara no estàs adherit a la Targeta d’Alzira pots contactar amb l’AFIC d’Alzira (IDEA) en el 96 245 51 01 o en la web del Portal del Comerciant.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here