Veteranes de Guadassuar subcampiones d’Espanya en Mitja Marató

0
317

Guadassuar Atletisme subcampHistòric pòdium en el Campionat Nacional de Mitja Marató de Veteranes per equips per al C. A. Guadassuar Maskokotas

Diumenge passat es va celebrar el XXV Campionat d’Espanya Absolut i Veterà de Mitja Marató en Santa Pola, on el Club Atletisme Guadassuar Maskokotas va conseguir un dels pòdiums més importants de la seua història en la categoria de veteranes.
L’equip de veteranes del Maskokotas, es va proclamar subcampió d’Espanya per equips en esta categoria y van tindre com a recompensa, pujar al segon escaló del podi en el nacional de mitja marató, amb un temps total obtingut de les seues quatre primeres classificades de 5h 38′
A més d’esta competició, el passat cap de setmana les cadets femenines van finalitzar en una gran sexta posició en l’Autonòmic per equips en pista coberta celebrat en el Velòdrom Lluis Puig de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here