Alzira signa un conveni amb la Diputació per finançar el futur reten de la policia local

0
375
Diego Gómez i Sara Garés amb la vicepresidenta de la Diputació
Diego Gómez i Sara Garés amb la vicepresidenta de la Diputació

L’Ajuntament d’Alzira i la Diputació de València signaran el conveni per al finançament de les noves instal·lacions de la Policia local

Este ha estat un dels assumptes tractats a la reunió que celebraren ahir a la Diputació de València l’alcalde, Diego Gómez, i la regidora de Seguretat i Projectes Urbanístics, Sara Garés, amb la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó.

Concretament es tracta de la concreció de la subvenció de 200.000 € que es podran destinar a la construcció de les noves instal·lacions de la Policia local. La concreció es plasma en un conveni que se signarà per les dos administracions.

Neteja del Xúquer

Altres assumptes tractats a esta reunió han estat qüestions sobre carreteres, que ja en el seu moment es varen parlar amb el diputat de Carreteres; es tracta d’aconseguir subvencions per a activitats culturals i esportives, així com l’ajuda que la Diputació pot prestar a l’Ajuntament d’Alzira per a la neteja del riu Xúquer.

L’alcalde ha manifestat que la seua intenció i la de l’equip de govern és mantenir un contacte continu amb la Diputació de València, així com amb les diferents conselleries de la Generalitat Valenciana, per tal de poder obtindre la seua col·laboració per a portar a terme aquells projectes que siguen més beneficiosos per a la ciutat d’Alzira i tinguen una menor repercussió en el pressupost municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here