Algemesí destina 35.000€ a beques de transport per a joves universitaris

0
461

ALGEMESI- Pl. MercatLa sol·licitud es pot presentar fins al 12 de febrer en el consistori

L’Ajuntament d’Algemesí ha llançat una nova convocatòria de les beques de transport per a jóvens estudiants universitaris per a la qual ha destinat una partida pressupostària de 35.000 euros, amb la finalitat d’ajudar a pagar les despeses de desplaçament fins als centres d’estudis.

Entre els requisits es troba ser veïns d’Algemesí els últims 24 mesos, tindre com a màxim 29 anys complits en el moment de la finalització del terme de presentació de sol·licituds i estar matriculat en qualsevol centre universitari de caràcter oficial.

Les sol·licituds es podran presentar en l’Ajuntament d’Algemesí fins al pròxim 12 de febrer i la quantia de la beca es repartirà proporcionalment segons la puntuació obtinguda entre els beneficiaris, però no superarà els 300 euros. La puntuació s’obtindrà segons el nivell de renda familiar i la situació de desocupació dels pares. Les bases completes es troben en la web municipal www.algemesi.net

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, hi ha assenyalat que la voluntat de l’ajuntament amb aquesta mesura és “recolzar les famílies amb estudiants universitaris amb una iniciativa que els ajude a sufragar els seus estudis per mitjà d’aquesta beca”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here