Itinerari del final de la 3ª etapa de la Volta a la Comunitat que arribarà a Alzira

0
468

Volta Ciclista CV cartell 16Recorregut per Alzira del final de la tercera etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2016 que tindrà lloc el divendres 5 de febrer, etapa que començarà a la ciutat de Sagunt.

La prova passarà pels carrers de la ciutat en dos recorreguts, amb la temporització següent:

Primer pas: aproximadament entre les 14.15 h i les 14.45 h, per l’av. Francisco Blasco (Tulell), c/ Sueca, c/ Doctor Ferran, c/ Reis Catòlics, c/ General Dolz i pl. Sant Judes Tadeu per a enllaçar amb la CV-41.

Segon pas i meta: aproximadament entre les 15.30 i les 16 h, entrada per la rotonda que ve de Polinyà de Xúquer, passant per l’av. Francisco Blasco (Tulell), pl. Rector Vilar, c/ Sueca, c/ Doctor Ferran, c/ Reis Catòlics, c/ Benito Pérez Galdós, pl. Major, av. Sants patrons, pl. Generalitat, av. Juan Calot, GV Comunitat Valenciana, av. Francisco Blasco (Tulell) gir a 360º, per a arribar a la meta situada en la GV Comunitat Valenciana a l’altura del c/ Escultor Antoni Ballester.

A més, des de les 14 a les 17 hores se celebraran activitats al voltant del món de la bicicleta a la plaça de la Generalitat. Vos invitem a unir-vos, a disfrutar i a animar els participants al llarg del recorregut d’esta prova de marcada rellevància en l’àmbit ciclista, ja que forma part del calendari oficial de la Unió Ciclista Internacional i hi participaran destacats equips del ciclisme mundial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here