La defensora colombiana Alfamir Castillo en la Trobada d’Amnistia Internacional a la Ribera

0
158
Alfamir Castillo
Alfamir Castillo

AMNISTIA INTErnacionalEl pròxim divendres a les 20:15 es celebrarà a Alzira la TROBADA DE SOCIS I SÒCIES DE LA RIBERA d’AI  amb el testimoni de la defensora colombiana ALFAMIR CASTILLO,una Defensora colombiana afrodescendent, que que viu al Valle del Cauca. És membre de l’organizació de Mujeres Corteras de Caña, que forma part del MOVICE (Movimiento Victimas Crímenes de Estado).

Participa també a la Ruta Pacifica de Mujeres, moviment mundial que lluita per la defensa dels Drets Humans de les Dones, per la Pau i per la exigida negociada dels conflictes armats. Per el seu compromís ha patit nombroses amenaces i la mort d’un fill per “falso positivo”.
Aquest acte servirà per escoltar el testimoni d’Alfamir i per poder compartir les activitats i projectes del Grup d’AI de La Ribera en el treball quotidià per la defensa dels Drets Humans i aprofitar perquè ens dones idees, comentaris i opinions.

Programació per al mes de febrer:

Día 2 de febrer: 19:30 hores: Inauguració de L’EXPOSICIÓ «INSTRUMENTS DE TORTURA» al Museu Municipal d’Alzira (MUMA). L’exposició podrà visitar-se fins el 14 de febrer.

Els objectes i fotografies que s’exposen han estat arreplegats per Jacques Courvier, que participarà en l’acte d’inauguració.

Día 11 de febrer, 19:30 hores, a la Sala d’Actes del MUMA: TAULA REDONA :»LA TORTURA, QUÈ, COM I PER QUÈ?”,  amb la participació de Jacques Courvier (recopilador i propietari de l’exposició «INSTRUMENTS DE TORTURA»), Carmen Cuenca, (professora de la Universitat de València, especialista en literatura negra americana) i Eduard Hervàs (psicòleg i membre del Grup de La Ribera d’AI)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here