Carlet elimina els pilons de la CV-50 davant el perill que suposen per als vianants

0
374

Carlet Elim pilons CV-50 L’Ajuntament de Carlet ha iniciat les obres d’eliminació dels pilons de la carretera CV-50 que travessa la població al llarg de 2 Km

L’Ajuntament ha decidit eliminar els bol·lards existents en els carrers de Balaguer i Colom, ja que durant els anys que han estat en ús han provocat nombroses reclamacions veïnals pel fet que l’altura de les peces sobre el nivell de la vorera no afavoreix la seua visibilitat i provoca entropessons i caigudes dels vianants.

Es tracta d’una reivindicació històrica de part de la ciutadania perquè els rastells grocs, que van ser pintats després d’algunes reclamacions, suposen un obstacle i un perill per als vianants, a més d’incomplir l’actual normativa de mobilitat. Es van a eliminar els pilons existents al llarg de la carretera i se substituiran per rastells normals i posteriorment s’instal·laran 51 bol·lards de cautxú reciclat de 78 cm d’altura i 6 cm. de diàmetre en llocs estratègics determinats pels tècnics de l’Oficina Tècnica i la Policia local. Estos nous bol·lards, al ser més visibles, no provocaran accidents als ciutadans i també impediran que els vehicles estacionen sobre la vorera i obstaculitzen el trànsit.

Segons l’alcaldessa, Mª Josep Ortega, durant alguns anys estos pilons vénen representant  un perill evident tant a les persones com als vehicles, han provocat diversos accidents als vianants i xocs als vehicles, a més, incompleixen la normativa vigent i la seua col·locació no va ser consultada a la Conselleria d’Infraestructures en el moment de la seua instal·lació.

Esta actuació d’eliminació dels bol·lards ha sigut inclosa en el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València amb un pressupost de licitació de 8.325 € i un termini d’execució d’1 mes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here