Ana Hernandorena i Ainhoa Muncharaz falleres majors d’El Vidre a Carlet

0
392
Foto: Alberto Hervás
Foto: Alberto Hervás

La Falla El Vidre presentà dissabte les seues falleres majors de 2016 en un acte que comptà amb un nombrós públic. La comissió exaltà la seua Fallera Major, Ana Hernandorena, i la seua Fallera Major Infantil, Ainhoa Muncharaz Ginesta.

També participaren en l’acte el president de la falla, Álvaro Morales, i el president infantil, Álex Silvestre García.

L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, va voler donar suport este acte faller, que també va comptar amb la presència de l’alcalde de Villahermosa (Ciudad Real), Francisco Javier Piñero. Esta població manxega té una estreta relació amb la Falla El Vidre, ja que la comissió de Carlet està agermanada amb la Hermandad de San José de Villahermosa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here