Lliurament a Alzira dels Premis Llegir 2015

0
706

Premis Llegir 2016Premis Innov i Foment lectura 16La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura ha fet públics hui dilluns els nom dels guanyadors/es del Premis Llegir 2015

Este guardó, creat ara fa quatre anys, té l’objectiu de fomentar i difondre l’escriptura i la publicació d’articles que parlen de la importància de la lectura. El premi l’ha lliurat Josep Antoni Fluixà, director de la Fundació Bromera per al foment de la lectura. Enguany s’han presentat 38 articles, inèdits o publicats prèviament en premsa escrita o digital durant els anys 2014 i 2015.
En el mateix acte l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha lliurat el X Premi d’Experiències de Foment de la Lectura «Ciutat d’Alzira», que atorguen conjuntament l’Ajuntament d’Alzira i la Fundació Bromera, inscrit dins dels XVII Premis d’Experiències d’Innovació Educativa «Ciutat d’Alzira», que també s’han fet públics en esta ocasió per part del regidor d’Educació i Infància, José Grau.
L’acte de lliurament del Premi Llegir s’ha realitzat a la Casa de la Cultura d’Alzira conduït per Alba Fluixà i ha comptant amb l’actuació de la cantant i el guitarrista Paula i Josep.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here