L’Alcúdia lliura ordinadors gratuïts als alumnes de cinqué de Primària

0
433

Alcúdia ordinadors gratuïts 

Aquesta setmana l’Ajuntament ha lliurat els equips als alumnes dels col·legis de l’Alcúdia, Batallar, Sant Andreu, Les Comes i Heretats. 

L’Ajuntament de l’Alcúdia és conscient que la millor manera d’invertir en el futur de les persones, d’encarar la situació econòmica i laboral actual, és la preparació i la formació, per això enguany s’ha continuat amb la iniciativa i l’Ajuntament ha comprat 114 ordinadors per als xiquets de 5é. Aquest any s’ha celebrat la sisena edició del programa que duu a terme des de 2011 l’Ajuntament de l’Alcúdia, qui any rere any fa un important esforç per permetre que tots els alumnes del nostre poble no perden aquesta oportunitat de futur.

 

Enguany l’Ajuntament ha adquirit winbooks, ordinadors portàtils d’11 polsades amb la pantalla tàctil i desmuntable, cosa que permet treballar amb ells com si foren tauletes i que per tant permet més flexibilitat en el seu ús a l’aula. Incorporen el sistema operatiu Windows 10, amb el qual es garanteix la màxima compatibilitat amb l’entorn operatiu més habitual a totes les cases.

 Als tres actes de lliurament dels ordinadors han estat presents l’Alcalde, Andreu Salom i la regidora d’Educació, Pilar Huertas a més dels responsables dels col·legis i els pares i mares dels alumnes, que signaren la recepció en lliurar els equips directament als xiquets i xiquetes.

 La Regidora d’Educació ha declarat que “l’aposta de l’Ajuntament per acostar les noves tecnologies als estudiants alcudians no acaba ací, també participen en aquesta campanya els estudiants que estiguen en el seu primer any a la universitat o a un cicle formatiu de grau superior”

 Per a esta categoria d’alumnes, la modalitat d’ajuda és de copagamanet, amb dues opcions per a triar. En la primera, L’Ajuntament facilita un ordinador al preu de 100€. La segona opció està dirigida a tots aquells universitaris o estudiants de cicles de grau superior que necessiten un equip amb característiques específiques per als seus estudis, en este cas, opten a una ajuda de 100€. El lliurament d’equips als universitaris està programat per a les pròximes setmanes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here