L’alcalde Diego Gómez remarca que les falles són «de tota Alzira»

0
384
L'alcalde junt a Girona en la presentació de la Setmana Cultural
L’alcalde junt a Girona en la presentació de la Setmana Cultural

L’alcalde Diego Gómez va assistir anit a la 24 edició de la Setmana Cultural de la Falla Plaça La Malva va manifestar als mitjans de comunicació que «les falles són de tota Alzira». D’esta forma Gómez remarca la filosofia fallera del nou equip de govern que pretén aconseguir la major «convivència» entre els fallers i la resta de la població.

A este respecte l’equip de govern ha decidit que les carpes que ocupen els carrers s’instal.len entre els dos primers cap de setmana de març, rebujant la pretensió de quatre comissions que pretenien montar-les a finals de febrer.

La primera autoritat local es va mostrar «orgullòs» de tindre en la ciutat a La Malva en ser el seu llibret «un referent en l’àmbit cultural a nivell de pais». Assegurà que les falles «són cultura, tradició i identitat».

A més va insistir en la rellevància que li concedix a les falles d’Alzira el ser declarades BIC pel Consell i la possibilitat de ser considerades Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

El propi secretari autonòmic de Cultura Albert Girona, que va assistir a la sessió inaugural de La Malva s’ha compromés en «impulsar» les falles de tota la Comunitat, donat que són  «unes senyes d’identitat».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here