Alzira recuperarà l’ambulància i reclama millors accessos i enllumenat per a l’Hospital

0
444
Diego Gómez amb el Comissionat José Sanfeliu
Diego Gómez amb el Comissionat José Sanfeliu

Alzira recuperarà, pròximament, l’ambulància que va tindre en el seu dia segon ha manifestat l’alcalde Diego Gómez després de l’entrevista amb el Comissionat José Sanfeliu a qui li ha reclamat millores en els accessos i en l’enllumenat de la zona d’Urgències de l’Hospital de la Ribera. També que tinga en conte les sustitucions a l’estiu, millores en el servicis de neteja i manteniment del centre sanitari i la reducció de metges a partir de les 3 de la vesprada en Urgències.

Nou aparcament

Pel que fa a les infraestuctures Gómez ha incidit en els accessos, en este aspecte considera la necessitat d’un nou pont sobre el Xúquer en el polígon de la carretera d’Albalat que «facilitaria les eixides i l’evacuació» així com la conexió amb l’AP-7. Tampoc s’ha oblidat de la falta de places d’aparcament, en este aspecte la primera autoritat local ha proposat al Comissionat com a possible solució, la suscripció de convenis amb els propietaris dels solars próxims a l’Hospital.

Encara que la reivindicació més «prioritària» és l’enllumenat del Camí de la Gossera, per on s’accedix a l’àrea d’Urgències. L’autobús llançadera que uniria l’estació de ferrocarril amb les instal.lacions sanitàries també ha estat sobre la taula. Sembla que  prompte podrà funcionar » a les hores punta».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here