El secretari autonòmic de Cultura i l’alcalde d’Alzira donen suport a la Setmana de La Malva

0
438
Escultura de la mostra "Intimitats"
Escultura de la mostra «Intimitats»
Diego Gómez i Albert Girona junt altres regidors d'Alzira
Diego Gómez i Albert Girona junt altres regidors d’Alzira

El secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona i l’alcalde d’Alzira Diego Gómez han presidit la inauguració de la Setmana Cultural de la Falla Plaça La Malva que ha contat també amb la presència de distints regidors de la corporació local així com de les falleres majors d’esta comissió. Miguel Ángel Martinez ha presentat l’acte celebrat en una Casa de la Cultura plena de gom a gom que ha gaudit de l’actuació del cantautor valencià Pep Gimeno «Botifarra».

Tot seguit s’han inaugurat dos exposicions; «Intimitats», del col.lectiu Perf3rmans 2016, una mostra col·lectiva de pintura, escultura, fotografia, instal·lacions i vídeo a càrrec dels d’artistes: María Gosalbes, Javier Peris, Boqueta, Joana Pastor, Pascual Navarro, Lety Fayos, Emapunt, Alex Galán, Miguel Àngel Herrera, Lamberto Tudela i Monrós i Pastor.

L’altra, «El Club de les 9 Primaveres» ubicada al pati porticat recull la història del llibret Tro d’Avís 2016, amb fotografies de Vicent M. Pastor, els dibuixos de Javier Bou «Bouet» i l’autor portada del llibre, Santi Sancho.

 Programació de la Setmana
 Dijous 28 de gener
20:30 hores. Auditori Casa de la Cultura

Teatre a càrrec del grup Volem Teatre/La Tarumba.

Obra: Loteria de Hugo Daniel Marcos.

Director: José Rubio Morales.

Divendres 29 de gener

20 hores. Auditori Casa de la Cultura

Actuació d’Eugeni Alemany “En persona guanye”

Eugeni Alemany és un conegut presentador, humorista i guionista de televisió. Al llarg de la seua carrera ha treballat en les principals cadenes televisives, fent tot tipus de programes: “Caiga Quien Caiga”, “Trau la llengua”, “Gormandia”, “Nos pierde la fama”, “A la fresca”, “Sense filtre”, etc. etc. El seu estil irònic, enginyós i divertit ha fet molt popular a este valencià, que ara trasllada el seu humor de les pantalles de TV als escenaris, amb un espectacle 100% valencià i 100% imprevisible. Entrada gratuïta.

Dissabte 30 de gener
20 hores. Casal falla Plaça Malva

Concert a càrrec de l’Agrupació Musical Ibn Jafadja, de la Societat Musical d’Alzira, baixla direcció d’Alberto Sánchez Castillo, titulat: Concert de Falles. Entrada gratuïta.

Dijous 4 de febrer
20 hores. Auditori  Casa de la Cultura

Presentació dels esbossos del nostres monuments pels artistes fallers, Ivan i Roberto Parra i Juanjo Tarrasó

Presentació del llibre de la Falla Plaça Malva, Tro d’avís 2016.

Concessió del Guardó d’Or 2016 a Eugeni Alemany, conegut presentador, humorista i guionista valencià.

Divendres 5 de febrer
20 hores. Casal falla Plaça Malva

Concert a càrrec de la  Big Bang EMSEMBLA Q.S.

Interpretaran música de tots el temps i en especial els estils de swing, dixie, llatina, soul… tot baix la direcció de Leopoldo Ortiz “Polo”.

Dijous 11 de febrer
19:30 hores. Auditori Casa de la Cultura

“PRIMAVERA POÈTICA”: Concert/Recital de poesia. Un grup de poetes d’Alzira i de la Ribera canten a la primavera amb els seus versos i amb els d’altres poetes com Vicent Andrés Estellés, Carles Salvador o M. Dolors Pellicer. L’acte es completa amb una actuació musical.

Divendres 12 de febrer
19:30 hores. Auditori Casa de la Cultura

Presentació de la guia didàctica “PRIMAVERA POÈTICA”, elaborada per Josep Antoni Fluixà per a treballar la poesia a l’escola a partir d’una selecció de poemes que tenen per temàtica la primavera, tema central del llibre Tro d’avís 2016 i del monument faller de la Malva.

Acte de lliurament del Premi Malva Alzira de Poesia Infantil patrocinat per la Regidoria d’Educació d’Alzira.

Dijous 25 de febrer

18:30 hores. Gran Teatre

Concurs de Corals Infantils per a Col·legis d’Educació Primària.

Una nova activitat que té per objectiu fomentar la música vocal a les escoles, estimulant tant la creació de cors escolars com la difusió d’aquells cors ja existents als centres educatius de la nostra comarca.

Associació Cultural Falla Plaça Malva

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here