El Consell donarà suport econòmic als projectes turístics de Cullera

0
378
El president del Consell amb l'alcalde de Cullera en FITUR
El president del Consell amb l’alcalde de Cullera en FITUR

El president Puig visita l’stand de la localitat en Fitur 2016

La Generalitat Valenciana donarà suport econòmic a les iniciatives turístiques del govern de Cullera. Així ho han fet saber hui el president del Consell, Ximo Puig, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, a l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor.

La màxima autoritat autonòmica ha visitat este matí l’stand de Cullera en Fitur 2016. La fira internacional més important del sector turístic celebra el dia de la Comunitat Valenciana. La jornada ha sigut aprofitada per a donar a conéixer el pressupost d’uns 20 milions d’euros que enguany el govern autonòmic dedicarà a una de les principals indústries valencianes.

Cullera es vorà beneficiada per eixa forta aposta. El govern municipal ja ha plantejat diversos projectes als responsables autonòmics. Estos s’han compromés a donar el seu suport. De fet, prèviament a la fira ja s’han produït diversos contactes entre les dues Administracions.

Els responsables polítics cullerencs també consideren que el pressupost de 2 milions d’euros que la Diputació de València destinarà en 2016 beneficiarà al municipi.

El primer edil ha recordat que en 2015 el turisme de Cullera ja va donar senyals clars de recuperació i ha reivindicat que la ciutat «és ara com ara la destinació de moda de la província. Després d’anys de retallades i d’haver sigut oblidats per les Administracions superiors, estem treballant perquè ens arriben nous recursos econòmics que impulsen la nostra principal indústria».

En eixe sentit, Cullera també acaba de presentar la seua candidatura per a nous projectes europeus amb els quals aspira a obtindre ajuda financera, entre altres aspectes, per a rehabilitar el barri del Pou, espai urbà emblemàtic que el govern vol recuperar com a nou atractiu turístic.

Demà serà el torn de Cullera en Fitur amb la presentació de la nova edició del Medusa Sunbeach Festival, que enguany espera aconseguir els 100.000 visitants. També es donarà a conéixer el projecte Cullera City Tour que vertebra totes les activitats d’oci, culturals i l’oferta gastronòmica i hostalera de la ciutat i permet als visitants crear els seus propis paquets turístics personalitzats.

DEPARTAMENT DE COORDINACIÓ, COMUNICACIÓ I INNOVACIÓ

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here