Alzira torna a exhibirà a FITUR el seu patrimoni històric i les tradicions

0
398

MOROS I CRISTIANS - cristians desfilada-Com cada any arribades estes dates, es celebra la gran fira del turisme per excel·lència en el nostre país coneguda per tots com a FITUR. Una gran exposició que estarà oberta del dimecres 20 al diumenge 24 de gener, per a visitants, curiosos, viatgers i professionals del turisme.
Moltes són les ciutats que exposen les seues promocions i atractius més importants, i com no podia ser d’un altra manera, Alzira estarà en FITUR amb gran representació de les nostres senyes d’identitat, les nostres tradicions culturals i festives. Principalment, i amb la recent declaració de les Falles d’Alzira com a Bé d’Interès Cultural Immaterial, enguany en l’estand ubicat en FITUR estaran representades les nostres Falles amb la presència del president i el vicepresident de JLF, Vicente Julio Muñoz i Jaime Bohigues, i les Falleres Majors de la Ciutat, Laura Gomar i Almudena Molina.

També hi assistiran Salvador Caballero president i representant de la Junta Coordinadora de Festes de Barris i Partides, Vicent Fábregues, president de la Junta de Germandats i Confraries amb els clavaris majors Bernardo J. Borrull Toledo i Rosa Mª Casterá Gómez.

Desfilada de Moros i Cristians
Volem que les festes de Moros i Cristians també deixen la seua empremta en la Fira de Turisme, per això la nostra aportació a les exhibicions i mostres folklòriques serà amb la participació de tres comparses de Moros i Cristians d’Alzira que desfilaran el dissabte de matí i de vesprada. Hem de recordar que totes les presentacions i exhibicions tindran lloc junt amb la marca “València Turisme” de la Diputació de València.
Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, Turisme i Patrimoni estarà present en l’estand d’Alzira, junt amb Pedro Benedito, tècnic de Turisme i informador turístic, per donar suport i promoció en tots els temes i sectors d’interès per a la nostra ciutat, amb actes com per eixample la conferència Alzira: Iniciatives Promocionals turístiques – FITUR 2016 que oferirà, el divendres 22 de gener, reunions de treball, ja concertades, amb proveïdors de serveis turístics, editorials i professionals del sector.

Ocasió única

Segons declara Aguilar: “Som conscients que la participació d’Alzira en FITUR és una ocasió única per a mostrar tots els nostres atractius a través d’una finestra internacional, i donar a conèixer la nostra història, les nostres tradicions i la nostra vàlua com a ciutat moderna i plural. El nostre espai turístic estarà obert i a disposició del públic amb tot el material promocional de l’Ajuntament d’Alzira i el de les edicions de les associacions participants. Vull convidar a tots els alzirenys i alzirenyes que visiten FITUR a que passen pel nostre estand, i participen de una experiència enriquidora per a tots els amants de la història, les tradicions i el turisme”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here