Alzira inicia este cap de setmana el programa cultural d’hivern

0
399
Programació del primer trimestre
Programació del primer trimestre

Des de la Regidoria de Cultura es presenten les activitats culturals previstes per al primer trimestre de 2016. En esta programació d’hivern s’han programat espectacles de teatre per a joves i adults, per a públic familiar, concerts de música i projeccions cinematogràfiques.

Esta programació s’inicia el divendres 15 de gener amb l’espectacle ANDRE Y DORÍN, una proposta de la companyia Kulunka Teatre, la qual ha sigut representada en molts teatres d’arreu del món. Han estat a Xangai, Londres, l’Havana, Nova York…. Amb este espectacle sense text, però amb un plantejament estètic molt diferent a allò habitual,  Kulunka captiva des de l’inici a la fi amb un humor subtil i un dramatisme quotidià.

Esta representació està inclosa en l’abonament teatral d’hivern amb altres quatre espectacles com són MORT EN L’ACTE, una boja comèdia d’embolics de la Companyia Ornitorrincs, l’espectacle d’improvisació IMPROVERSIÓN 2 AL CUBO, de Teatro Instantàneo,  Pentación amb l’obra EL HIJO DE LA NOVIA, versió teatral de la coneguda pel·lícula amb el mateix títol, i amb actors del nivell de Juanjo Artero, Tina Saiz o Álvaro de Luna, i finalment amb l’estrena de l’última obra de la companyia alzirenya Engrata: BOLSO.

Espectacles per als menuts

A més, es continuen oferint espectacles per als menuts i menudes de la casa tant a la Casa de la Cultura com al Gran Teatre, espectacles de titelles (RUMPELSTILTSKIN), amb música en directe (L’OR DE JEREMIES) o amb la màgia d’un conte (MARTINA I EL BOSC DE PAPER).

Es continua la programació de jazz organitzada amb el Club de Jazz Aljazzira i, també, la programació del Club Cinema Alzira amb 4 projeccions d’un cinema diferent i atractiu entre les que destaquen El Club, pel·lícula recentment guardonada als Premis Forqué i Segon Origen, basada en l’obra literària Mecanoscrit del Segon Origen de Manuel de Pedrolo.

Música amb reciclatge i medi ambient

Com a novetat, s’enceta la campanya SOMRIU ALS PARCS, on es vol conjugar i fomentar  la música amb el reciclatge i el medi ambient. Seran concerts de formacions musicals d’Alzira a celebrar un diumenge al mes en diversos parcs i places de la localitat. Els concerts s’acompanyen d’un taller de manualitats amb materials reciclats i altres activitats.

No es pot oblidar la celebració del VII Concurs de Música de Cambra Ciutat d’Alzira organitzat per la Falla El Mercat i la Societat Musical d’Alzira, i tota la resta d’activitats que s’organitzen des d’altres regidories de l’Ajuntament d’Alzira, activitats que es poden consultar en el programa d’activitats culturals editat i en la pàgina web municipal.

Gabinet de Premsa Ajuntament d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here