IDEA becarà a 7 joves en un programa de mobilitat a Hongria

0
365
IDEA majors mobiltL’Ajuntament d’Alzira, per mitjà d’IDEA, becarà a través d’un programa de mobilitat europeu a 7 joves entre 18 i 30 anys que viatjaran a Hongria i par&ciparan en el projecte World Whitout Hate.
Aquest programa té l’objec&u de destruir els prejudicis que la societat té cap a la diversitat i no discriminació a les persones per raó d’edat, sexe, religió, condició social o nacionalitat.
A més, els par&cipants rebran informació sobre els estats membres de la Unió Europea, les ins&tucions de la Unió Europea, els programes Erasmus + i la polí&ca de la Unió Europea amb el poble gitano. És un programa internacional i per açò els joves u&litzaran l’anglés per a establir relacions entre les diferents nacionalitats.
En aquest projecte s’aplica el mètode d’educació no formal i formal i podran millorar les seues competències sobre la tolerància, l’empa&a, la resolució de problemes o la cooperació.
Per a Ivan Martinez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: «des de l’Ajuntament d’Alzira estem apostant pels projectes europeus de mobilitat per incrementar i millorar la formació dels nostres joves, també en els valors humans, cívics i de convivència.»
Més informació en la pàgina web d’IDEA (idea-alzira.com) i les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here