Més de 500 persones visitaren l’exposició «Carles Salvador i el seu temps»

0
269
L'alcalde inaugurà l'exposició
L’alcalde inaugurà l’exposició

Organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, que va dedicar l’any 2015 a este reconegut intel·lectual valencià, el passat diumenge 10 de gener finalitzava l’exposició al Museu Municipal d’Alzira, tancant-se així a Alzira la itinerància de l’exposició que al llarg de l’any passat ha recorregut diferents localitats de la geografia valenciana.

Des del 22 de desembre de 2015, data en què es va inaugurar, han passat per l’exposició 505 persones, un bon número de visitants tenint en compte que ha coincidit de ple amb el període festiu. Divendres 8 hi van acudir al llarg del matí 225 alumnes de diferents centres locals: de l’IES Rei en Jaume, l’alumnat de segon de Batxillerat; dels col·legis Acadèmia Xúquer, de 1r a 4t d’ESO, i de l’Alborxí, de 5t i 6t d’ESO, que a més de visitar l’exposició, van realitzar fitxes de treball elaborades pels seus professors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here