La falla Plaça La Malva d’Alzira atorga a Eugeni Alemany el Guardó d’Or 2016

0
410
Eugeni Alemany
Eugeni Alemany

Alemany rep aquest Guardó d’Or per la seua trajectòria professional i, també, per la seua vessant sempre encaminada a la defensa de la nostra llengua

Enguany la comissió del’Associació Cultural Falla Malva d’Alzira ha decidit atorgar aquesta distinció a Eugeni Alemany, conegut presentador, humorista i guionista de televisió.

L’Associació ha ressaltat del guardonat que al llarg de la seua carrera, Alemany ha treballat en les principals cadenes televisives, fent tot tipus de programes, com ara “Caiga Quien Caiga”, “Trau la llengua”, “Gormandia”, “Nos pierde la fama”, “A la fresca”, “Sense filtre”, etc. El seu estil irònic, enginyós i divertit ha fet molt popular aquest valencià, que ara trasllada el seu humor de les pantalles de TV als escenaris, amb un espectacle 100% valencià i 100% imprevisible.

En els últims anys ha ampliat la seua activitat professional al món de les arts escèniques, recorrent el País Valencià amb dos monòlegs còmics, «T’Ho dic sense acritud» i «En persona guanye». Ambdós espectacles destaquen per la improvisació amb el públic i l’ús d’un humor fresc i irreverent.

També ha participat en el musical homenatge a l’antic Teatre Xinés de Manolita Chen «Chao Chochín» de la companyia valenciana Las Reinas Magas on, a banda de cantar, interpreta el paper del conductor de l’espectacle.

Però si per alguna cosa ha destacat Eugeni Alemany en els últims anys és per la seua presència en les xarxes socials, on ha aconseguit una destacada quota d’interactuació amb els seus seguidors que l’ha portat a posar en marxa reeixides campanyes en les xarxes com el concurs #NadantAmbMelons o la popular iniciativa #PaellaEmoji on pretén aconseguir que l’aplicació mòbil WhatsApp incloga entre el seu catàleg d’emoticones el de la Paella Valenciana.

Paral·lelament, en el bloc ‘Ultramarins Alemany’, Eugeni arranca moltes de les temàtiques i idees que componen els seus monòlegs.

A més a més, Eugeni Alemany és enguany el protagonista principal del Tro d’Avís 2016, en el qual ha ficat la idea original però sobretot la seua imatge. És per tot això que l’Associació Cultural Falla Malva vol distingir enguany Eugeni Alemany amb aquest Guardó d’Or per la seua trajectòria professional i, també, per la seua vessant sempre encaminada a la defensa de la nostra llengua.

L’acte de lliurament del Guardó d’Or es durà a terme el dijous 4 febrer, a les 20 hores, en la Casa de la Cultura, dins dels actes programats en la XXIV Setmana Cultural.

Laveupv.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here