EUPV d’Alzira enceta un procés de «confluència» amb altres partits polítics

0
320
Ivan Martinez i Patrícia Martinez
Ivan Martinez i Patrícia Martinez

El col·lectiu d’EU-Alzira, dins el procés de debat i assembleari que s’ha obert en tota l’organització d’IU i EU, ha marcat una sèrie d’objectius per començar un procés de confluència i de formular un nou espai polític per a l’esquerra. Les aportacions s’han adreçat a tots els àmbits, des del local, comarcal i a nivell de País Valencià.

Patrícia Martínez, coordinadora d’EU-Alzira, ha subratllat algunes línies d’actuació que s’han marcat per a treballar des del nivell local: “entre les propostes que hem començat a planificar hi ha la renovació del col·lectiu, continuar parlant amb entitats i també altres partits per a compartir objectius comuns i treball compartit, anar als barris a explicar els posicionaments que oferim però també debatent de les iniciatives que estem duent des del govern municipal.”

Segons la portaveu del col·lectiu local: “volem que EU siga una plataforma de debat i un instrument útil per a la majoria de la societat. Hem de posar en valor que hem estat compartint moltes de les reivindicacions dels moviments socials i també estem portant una gran tasca a nivell municipal per dur endavant moltes d’aquestes propostes. EU vol oferir tots els seus recursos per construir un espai ampli de transformació i de canvi.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here