Carlet subvenciona el 100% de la taxa de residus als majors més desfavorits

0
296

CARLET AyuntamientoL’Ajuntament de Carlet subvenciona el 100 % de la taxa de residus del Consorci Ribera-Valldigna per a majors de 65 anys que viuen sols a una vivenda de Carlet.

El Consorci emet una quota tributària única per a les vivendes, amb independència del número de persones que conviuen en la mateixa, però la capacitat de generar residus i el volum dels mateixos no és proporcional.

L’Ajuntament considera que este criteri no és just contributivament perquè les persones majors que viuen sols no generen gran volum de residus i algunes d’elles estan vivint vertaderes dificultats econòmiques. L’equip de govern te una especial sensibilitat amb el col·lectiu de majors, perquè és un sector de la població altament vulnerable i per això vol donar-li una especial protecció social, atenent al context de dificultat econòmica que s’està vivint.

El Consistori subvencionarà amb la totalitat de l’import del tribut, 60’22 €, als majors que visquen sols a una vivenda del poble i més vulnerables pels seus ingressos. Els beneficiaris hauran d’estar empadronats a la vivenda almenys durant un any i els seus ingressos anuals hauran de ser inferiors als 10.000 €, referits a 2014.

Les persones que vullguen beneficiar-se d’esta línia de subvencions haurà de sol·licitar-ho en el registre d’entrada de l’Ajuntament fins el 29 de febrer. Per a poder rebre l’ajuda econòmica, serà necessari que abans es realitze el corresponent pagament de la taxa.

Esta mesura forma part del Pla d’Ajuda a Majors que pretén millorar la qualitat de vida i el benestar d’este col·lectiu que disposa d’una menor capacitat adquisitiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here