ACSA sorteja 4.000 euros en huit vals de compra a Algemesí

0
364

Algemesí sorteig acsa 16En el tradicional sorteig de la campanya d’animació comercial s’entreguen els premis als aparadors nadalencs, el primer premi dels quals l’ha guanyat Olga Cubells “La Manyeta”

 L’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí (ACSA) ha repartit 4.000 euros en huit vals de compra en el ja tradicional sorteig de Nadal que es du a terme una vegada passades les festes, en una campanya d’animació comercial que organitza juntament amb l’Ajuntament d’Algemesí.

Entre les 70.000 paperetes depositades en compres en els comerços algemesinenses que han participat en la iniciativa comercial, els premis han sigut per a Carmen Chambó, Cinta Rosa, Esther Trull, Javier Almendros, Jorge Dolz, Rosa Mª Ribes i Yolanda Ramírez per comprar en Frutas Desi, Pastisseria Monar, Coses Boniques, Big Body i en la botiga de regals Ibor en tres ocasions.

En un acte emés en directe per Berca TV es van entregar els premis als millors aparadors nadalencs. El primer premi ha sigut per a Olga Cubells “La Manyeta”, seguit de La petite de María i Electrodomèstics Faus. L’aparador més valorat per votació popular ha sigut el de La petite María; l’originalitat, per a la botiga de roba Carmen; el de la creativitat, per a Retalls Amparo i el d’integració amb l’entorn, per a la papereria La Canaleta.

El premi solidari arreplegat pels comerços ha sigut per a Creu Roja Algemesí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here