Josep Francés presentarà al MUMA d’Alzira la perfomance que trionfà al MEAM de Barcelona

0
464
El vol d'Ícara
El vol d’Ícara
Francés ahir en la Plaça Major d'Alzira
Francés ahir en la Plaça Major d’Alzira

L’artista Josep Francés (Alzira, 1959) inaugurarà el pròxim 19 de febrer al MUMA una perfomance única amb l’espectacle, «El vol d’Ícara», on estaran presents la pintura, l’escultura, la literatura, la música, la dansa, el teatre i el cinema dins d’una estructura temporal i espacial que girarà al voltant d’una artista-ballarina, que serà l’eix principal de la posada en escena.

L’espectacle està basat en el mite grec d’Ícar, però amb una artista femenina que reencarnarà l’antic intent humà de volar, expressant totes les sensacions des de la il·lusió i la confiança fins a la precipitació i l’asfíxia, passant per la llibertat i l’opressió … i representant totes les contradiccions que experimenta l’ésser humà en el seu intent per fugir de la seva quotidianitat.

Francés reproduirà al MUMA d’Alzira el mateix espectacle que va trionfar el passat mes de maig al Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona. La mostra contarà «amb una trentena de quadres de grans dimensions» segons explicà el pintor alzireny a Riberaexpress, qui esta setmana ultima la seua darrera obra a la Plaça Major amb l’objectiu «que l’exposició conte amb un treball relacionat amb Alzira».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here