Els Reis Mags d’Orient repartixen milers d’il.lusions i regals per la Ribera

0
293
Els Mags esta vesprada a les portes de l'Ajuntament
Els Mags esta vesprada a les portes de l’Ajuntament
Una dona representà a Gaspar
Una dona representà a Gaspar
El Mags esta nit amb la clau d'Alzira
El Mags esta nit amb la clau d’Alzira

A primera hora d’esta vesprada ses Majestats d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar han arribata les diferents ciutats i poblacions de la Ribera. En el cas d’Alzira els Reis Mags han sigut rebuts per l’alcalde Diego Gómez i la vicealcaldessa Isabel Aguilar a les portes de l’Ajuntament on alguns menuts que tenien informació privilegiada han rebut els primers caramels.

En primer lloc s’han traslladat amb cotxes descapotables d’època, a l’Hogar Santa Teresa Jornet on han sigut rebut per les mongetes i els 90 residents. Una residenta i una mongeta han coincidit en qualificar-los com «reguapos» davant les luxoses vestimentes en que venen ataviats. Tot seguit visitaven les residències de majors i l’Hospital de la Ribera.

Final multitudinari

En una vesprada maratoniana a les 18:30 hores els espera la tradicional cavalcada amb el recorregut de sempre, tot i que enguany la comitiva finalitzarà a la Plaça del Regne on les autoritats locals els han preparat com a benvinguda un espectacle musical i de focs d’artifici. Un espectacle que va tindre un seguiment multitudinari en el que l’alcalde va entregar la clau d’Alzira als Reis Mags perquè pogueren entrar en tots els domicilis.

Els Mags han estat acompanyats en la seua entrada a Alzira per més de 300 persones distribuïdes en cinc carrosses i set grups d’animació. I amb l’ajuda dels patges reials repartiren durant el recorregut, 30.000 piruletes i xupa xups, 200 kg de caramels, 140 kg de confetis i uns 4.000 paquets de productes donats per Grefusa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here