Un espectacle de música i focs d’artifici posarà el punt i final a la Cavalcada d’Alzira

0
342
Baltasar en la última Cavalcada
Baltasar en la última Cavalcada

La il·lusió que irradien les menudes i els menuts d’Alzira cada 5 de gener es tornarà a viure este dimarts amb la Cavalcada de Reis.
Si no hi ha cap inconvenient, la cavalcada començarà a les 18.30 hores en l’avinguda del Parc encreuament amb el carrer Cristòfol Monterde; passarà per la plaça 1 de Maig, Hort dels Frares, Benito Pérez Galdós, Plaça Major i avinguda Sants Patrons, i finalitzarà en la plaça del Regne.

Claus a ses Majestats
Isabel Aguilar, regidora de Festes, recorda a tots els menuts de la nostra ciutat que «És molt important acudir a la plaça del Regne, perquè allí, una vegada finalitzada la cavalcada, se’ls entregarà a ses Majestats les claus de totes les cases d’Alzira perquè hi puguen entrar a deixar els regals». Un espectacle musical i pirotècnic posarà el punt final a esta cita amb els Reis Mags.
Cal recordar que, prèviament a la cavalcada, les xiquetes i xiquets de la nostra ciutat han pogut depositar les seus cartes en les bústies que han custodiat els patges de ses Majestats en la Casa de la Cultura; hui dilluns, de 20 a 21.30 hores, encarà estàs a temps de dur la carta amb les teues peticions que de segur els Reis faran realitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here