Els Reis arriben demà a Algemesí en un Cadillac

0
364

ALGEMESI Reis Mags 2Els reis arribaran a la plaça del Pla a les 17.30 hores en un Cadillac descapotable acompanyat d’unitats motoritzades de la Policia Local

Un total de 16 grups i al voltant de 500 persones participen en la cavalcada de Reis d’Algemesí, que eixirà del Teatre Municipal el 5 de gener a les 19 hores per a recórrer els carrers dels Arbres, Germanies, Muntanya per a finalitzar la festa en la plaça Major.

Prèviament, a les 17.30 hores, els reis arribaran a la plaça del Pla en un cotxe de gala descapotable i escortats per unitats motoritzades de la Policia Local per a saludar els xiquets i, posteriorment, incorporar-se a la desfilada.

L’animació de carrer dels grups Sagitari –amb els personatges de Barrio Sésamo- i l’Últim Toc Teatre amb l’espectacle “Joguines” s’uneixen a la banda de tambors i cornetes de l’Ecce Homo Maristes, Berca Grup de Danses, l’Escola Municipal de Tabalet i Dolçaina, el Gimnàs Toñi Casas, la banda del Peu de la Creu, les falleres majors i falleres majors infantils, la falla Ideal Terrassa, la Batucada Trabukatu, la banda de Nostra Senyora de la Soledat, la Societat Musical d’Algemesí i el Centre de Música i Dansa Cabanilles. Tots junts conformaran una cavalcada on l’espectacle s’uneix a les tradicions per a buscar la complicitat dels xicotets en la nit de la màgia i la il·lusió.

Una altra de les novetats d’enguany serà que els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, aniran en carruatges tirats per cavalls. A l’entrada a la plaça Major, els reis entraran en la basílica de Sant Jaume per a escenificar l’adoració dels reis. Després de l’espectacle final els personatges de Sagitari pujaran a l’escenari per a estar amb els xiquets.

El dilluns 4 de gener, des de les 18 hores en la plaça Major, els ambaixadors reials rebran les cartes dels més xicotets de la ciutat. La companyia Maduixa Teatre serà l’encarregada de posar música i color a aquest acte amb l’espectacle “Megànimals”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here