Els treballadors d’Iberfresco es concentren el dilluns contra l’ERO de l’empresa de l’Alcúdia

0
738
Treballadores d'Iberfresco este matí
Treballadores d’Iberfresco este matí

Els treballadors i treballadores de Iberfresco, SL (Congelats Chover) s’han concentrat este matí durant un parell d’hores a les portes de l’empresa a conseqüència de l’Expedient de Regulació d’Ocupació d’extinció que està negociant l’empresa i del bloqueig empresarial en la negociació del mateix, on la patronal no vol millorar les indemnitzacions reals dels treballadors afectats, segons la UGT. A la concentració han  assistit l’alcalde de l’Alcúdia Andreu Salom, distints regidors de la corporació així com Francesc Signes.
La decisió de l’empresa de l’Alcúdia és acomiadar la totalitat dels treballadors i les treballadores del centre de treball de l’Alcúdia, on actualment presten els seus serveis més d’una vintena de treballadors i treballadores amb més de 25 anys treballant en el mateix centre.
El sindicat UGT exigix una indemnització «justa davant un ERO del qual no estem d’acord».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here