Les empreses Pincasa i Valdesa donen 4.600 kg de productes al Banc d’Aliments

0
337

L’alcalde, Toni González, agraeix la col·laboració brindada als més necessitats per les dues companyies i els seus treballadors

La campanya “Suma Nadal”, posada en marxa per les empreses Pincasa i Valdesa, ambdues amb seua al parc industrial Rei Joan Carles I, conclou la seua segona edició amb record de donacions. Fins a 4.600 Kg. d’aliments no peribles i material higiènic van ser arreplegats pels treballadors municipals amb destinació al Banc Municipal de Recursos d’Almussafes per a la seua distribució entre els usuaris del departament de Benestar Social. L’alcalde de la localitat, Toni González, agraeix “la solidaritat mostrada per aquestes dues empreses perquè és signe del seu compromís amb la societat i, més concretament, amb els més desfavorits d’Almussafes”.

Per segon any consecutiu, Pincasa i Valdesa, dues empreses emplaçades en el Polígon Industrial Joan Carles I d’Almussafes, han dut a terme la iniciativa de caràcter solidari “Suma Nadal”, amb la qual tant les companyies com els seus empleats han volgut col·laborar amb el Banc Municipal de Recursos de la localitat durant aquestes dates amb la donació d’articles no no peribles. Aquestes corporacions van implicar de nou en aquest projecte benèfic a tot el seu personal en una campanya amb la qual van aconseguir reunir un total de 4.600 kg de menjar i material higiènic entre els dies 1 i 11 de desembre.

Per cada treballador que aportara una borsa amb productes bàsics, d’higiene i de primera infància, les empreses sumaven a la contribució un pack compost per un paquet d’espaguetis, una llanda de tomaca fregida, un brick de llet, un paquet de galetes i un paquet de sucre.

“Vull agrair la solidaritat mostrada per aquestes dues empreses perquè és signe del seu compromís amb la societat i, més concretament, amb els més desfavorits d’Almussafes. En nom tots els ciutadans de la localitat, gràcies, perquè aquesta donació suposa un important alleujament per a moltes famílies durant aquestes festes nadalenques”, assenyala el primer edil del municipi, Toni González.

Pincasa va arreplegar en els seus departaments de Qualitat, Manteniment, Producció i Oficines 600 Kg. de productes, aconseguint involucrar en la iniciativa al 55% de la seua plantilla i superant els 365 Kg. donats en 2014. En l’acte oficial de lliurament de l’arreplegat, celebrada divendres passat 18 de desembre, i a la qual va assistir l’alcalde d’Almussafes, Toni González, el gerent va recordar que l’empresa “compleix una funció econòmica però també social a través de campanyes solidàries com Suma Nadal”.

Pel que fa a Valdesa, del Grup Segura, la companyia va aconseguir reunir prop de 4.000 Kg., incloent les donacions realitzades en les quatre plantes del holding, Valdesa i Almussafes II, situades en el Polígon Industrial Joan Carles I de la localitat, la fàbrica de Burjassot i els treballadors de les Oficines Centrals de Paterna. El director de Relacions Laborals del Grup Segura, Salvador Solera, va dirigir l’acte oficial de lliurament, després del qual els peons de l’Ajuntament van traslladar els productes donats fins a les instal·lacions del departament de Benestar Social, on es realitza la seua distribució en funció de les necessitats de cada família.

Maria José Girona Garcerán
Departament de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here