La gimnasta d’Almussafes Sandra Vayá campiona d’Espanya a Valladolid

0
319
Sandra Vayça (segona per l'esquerra)
Sandra Vayça (segona per l’esquerra)

L’esportista de la localitat d’Almussafes de 16 anys, Sandra Vayá, està d’enhorabona, ja que el cap de setmana del 12 i 13 de desembre, es va adjudicar el títol de campiona d’Espanya de gimnàstica rítmica en la categoria reina d’este esport, junt amb les seues companyes del Club Gimnàstica Rítmica de Llíria.

Aconseguir la medalla d’or en un conjunt que s’enfrontava al seu primer any en primera categoria en el nacional celebrat a Valladolid ha suposat una autèntica injecció d’adrenalina i felicitat per a Sandra Vaja, gimnasta que es va iniciar en este esport quan comptava amb 7 anys d’edat i que no dubta a invertir 15 hores a l’entrenament setmanal i unes 18 en plena temporada de competició, tot un sacrifici que ha obtés la seua recompensa.

La gesta aconseguida per la gimnasta d’Almussafes la compartix amb les seues altres quatre companyes de conjunt del club de Llíria, a què Sandra s’ha incorporat este mateix any després d’haver desenrotllat la seua carrera esportiva des dels 8 i fins als 15 anys en el club d’Almussafes.

Junt amb Sandra Vayá, María Tarín, Paula Navarro, Ariana Arias i Denisse Portoles s’han convertit en l’equip més jove que ha aconseguit medalla en la primera categoria, ja que la més jove de les gimnastes compta amb tan sols 14 anys d’edat.

Maria José Girona Garcerán
Departament de Comunicació
96 178 45 55/ 637549301
e-mail: almussafes_bim@gva.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here