700 participants i 800 kg d’aliments en la I Sant Silvestre de Carlet

0
412

carlet San Silvestre 15Èxit de participació en la primera cursa de Nadal Sant Silvestre de Carlet. La Sant Silvestre carletina va congregar ahir més de 700 persones que, amb un esperit d’alegria i bon humor, van recórrer amb múltiples disfresses els 3 quilòmetres de trajecte. Una gran quantitat de colles feren de la carrera una bona festa.

La solidaritat va estar present a esta primera cursa nadalenca. Amb esta activitat s’aconseguiren recaptar 800 kg d’aliments que seran entregats a Càritas Carlet, Luz de la Verdad (Culte de Villarrubia) i l’Associació Alanna, una associació valenciana que treballa per la inclusió social de les persones més vulnerables de la societat.

Al finalitzar la cursa s’entregaren premis a les millors disfresses individuals i de colles i també trofeus a l’home i a la dona que arribaren en primera posició a la meta.

 

Premis als atletes:

  • 1r corredor: Chaovi Aminé
  • 1a corredora: Bouchra Marzouk

Premis de disfresses individuals:

  • Platja
  • Fofutxa
  • Bufó

Premis de disfresses de colles:

  • Regalets
  • Fades
  • Arbres de Nadal

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here