Dani Miquel oferix demà al Gran Teatre d’Alzira un espectacle musical nadalenc

0
430
Dani Miquel
Dani Miquel

«A Nadal un pas de pardal» és l’espectacle musical que demà dimecres oferirà a Alzira el dolçainer, compositor i cantautor valencià, Dani Miquel (L’Alcúdia, 1967). Es tracta d’un projecte que actualitza el cançoner nadalenc valencià.

Els espectadors escoltaran durant el concert del cantautora de l’Alcúdia, peces populars com ‘Camina Maria’ o ‘La nit de Nadal’. A més de noves incorporacions musicales com ‘Dolços de Nadal” i altres nadales tradicionales de distints municipis, Callosa d’Ensarrià i Benicarló entre d’altres.

Les nadales estan ambientadas al ritme d’un dels instruments més tradicionals valencians; la dolçaina.

L’espectacle musical està programat per a les 19 hores al Gran Teatre d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here