Alzira ha recollit ja prop de 2.000 sol.licituds al programa Xarxa Llibres

0
201

Xarxa Llibres alzira 1Des que es va habilitar l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) l’1 de desembre, moltes mares i pares d’estudiants d’Alzira ja han fet els tràmits per tal de poder beneficiar-se de les ajudes del pla Xarxa Llibres per a la compra de llibres de text. Concretament, els sol·licitants pertanyen als col·legis Alborxí, Ausiàs March, García Lorca, García Sanchiz, Gloria Fuertes, Lluís Vives, Tirant Lo Blanc, Blasco Ibáñez, Acadèmia Xúquer (Primària) i la Puríssima (Primària). Els sol·licitants són atesos per quatre treballadores i treballadors de l’Ajuntament que es dediquen de forma específica a assessorar les famílies a fi de tramitar la seua sol·licitud.

El període per a demanar l’ajuda va començar el passat 1 de desembre. No obstant això, si per qualsevol motiu els tutors dels alumnes no han pogut passar per l’OAC a tramitar la sol·licitud el dia concret assignat per a cada centre, poden anar-hi fins demà, 29 de desembre, per tal de realitzar els tràmits pertinents. Demà també és el torn per a tramitar les sol·licituds dels alumnes escolaritzats fora de la població, des de les 10 fins a les 15 hores.

Al llarg del mes de gener serà el torn per als IES Josep Maria Parra, número 4 Tulell, Rei En Jaume, Acadèmia Xúquer (Secundària), la Puríssima (Secundària), Sagrada Família (Secundària), la Barraca, Formació Professional, així com del 25 al 29 de gener per als escolaritzats fora d’Alzira.

Fins el 23 de desembre un total de 1.941 han sigut les sol·licituds arreplegades. Les sol·licituds es poden omplir descarregant el document en casa però, una volta emplenat, és necessari registrar-lo per a fer-lo efectiu. El regidor d’Educació, José Grau, manifesta que «Una vegada les sol·licituds estiguen verificades es farà l’ingrés dels diners per transferència bancària». S’espera que a partir de febrer comencen a fer-se efectius els pagaments a les famílies que ho hagen sol·licitat.

Finalment el regidor recorda que «L’Ajuntament destinarà 366.630 euros a este programa en el curs 2015-2016, quantitat que correspon al 33% del cost total de l’esmentat programa en el municipi i que beneficiarà prop de 5.000 escolars».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here