La falla Plaça Malva d’Alzira convoca el I Concurs de Cors Infantils

0
427

falla La Malva concurs coralsL’Associació Cultural Falla Plaça Malva convoca el Primer Concurs de Cors Infantils Falla Malva, amb el suport i el patrocini de les regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Alzira i la col·laboració de Sentir Aula Suzuki i de la Societat Musical d’Alzira

Es tracta d’una iniciativa que s’afegeix a la llarga trajectòria d’activitats culturals que la nostra associació organitza i gestiona des de fa ja molts anys i que demostra, una vegada més, el nostre compromís amb la cultura i les tradicions del poble valencià: una cultura i unes tradicions que es consoliden i innoven des de l’educació.

Per això, sabedors de la importància que té la música en el folklore i en la vida social dels valencians i de les valencianes –que afecta també de manera especial al món de la festa fallera–, hem considerat oportú crear una nova activitat que té per objectiu fomentar la música vocal a les escoles, estimulant tant la creació de cors escolars com la difusió d’aquells cors ja existents als centres educatius de la nostra comarca.

Cantar i aprendre

Volem, tal com fem amb els nostres concursos de Narrativa Infantil i Juvenil i de Poesia Infantil, donar suport al treball exemplar del professorat de música que fa una la tasca encomiable per promoure l’educació musical de l’alumnat: un treball molt sovint callat i invisible més enllà de les aules, però que mereix, sens dubte, ser valorat i recompensat. I, per això mateix, estem segurs que la nostra iniciativa tindrà una acollida favorable, perquè, amb la convocatòria del Primer Concurs Cors Infantils Falla Malva, els estem oferint una via de difusió i de presència social que servirà també perquè els xiquets i les xiquetes s’ho passen bé cantant i aprenent.

Esperem també, amb il·lusió, que la convocatòria aprofite per a descobrir les inquietuds musicals futures de molts dels participants. Si així fóra, nosaltres ens sentiríem més que satisfets.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here