Les bandes de Villena, Canals i Alcázar de San Juan competiran en el Certamen de Cullera

0
360

CULLERA ATENEO MusicalQuatre agrupacions s’han presentat a la LXIX edició del «Ciutat de Cullera», el segon més antic d’Espanya en la seua categoria

La Banda Municipal de Villena (Alacant), l’Associació Musical Canalense de Canals (València) i la Asociación Banda de Música de Alcázar de San Juan (Ciudad Real) competiran en la LXIX edició del Certamen Nacional de Bandes de Música «Ciutat de Cullera», que se celebrarà el diumenge 3 d’abril de 2016.

En haver-se inscrit quatre agrupacions musicals i estar fixat en les bases de la convocatòria que el nombre màxim de bandes participants serà de tres, l’Agrupació Musical Montesinos (Alacant) queda en reserva. Per tant, esta societat compta amb preferència de participació en l’edició de 2017.

Per a dilluns que ve 28 de desembre, a les 18 hores, s’ha fixat el sorteig de l’ordre d’actuació en el certamen en la Casa de la Cultura de Cullera. Dilluns passat 14 de desembre va finalitzar el termini d’inscripció de societats musicals o bandes municipals per a participar en este important esdeveniment musical, el segon més antic d’Espanya en la seua categoria.

L’Ajuntament de Cullera ja ha designat als tres membres de la LXIX edició del certamen. La presidència ha recaigut sobre el contestà José Vicente Egea Insa, mentre que el madrileny José de Eusebio i l’alberiquer Juan Bautista Meseguer ocuparan les vocalies. L’edil d’Activitats Musicals, Sílvia Roca, ha destacat «l’alt nivell del tribunal» compost per professionals «de renom i prestigi».

D’altra banda, s’ha incrementat la dotació econòmica dels guardons, la qual cosa fa el certamen encara més atractiu. Cal recordar que enguany el premi especial únic del jurat passa dels 4.000 euros que s’atorgaven en les edicions passades a 6.000.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here