Purito, Aru i Landa arribaran a Alzira en un final d’etapa de la Volta Ciclista Valenciana

0
349
Un moment de la presentació de l'etapa Sagunt-Alzira
Un moment de la presentació de l’etapa Sagunt-Alzira
Mikel Landa
Mikel Landa
Fabio Aru
Fabio Aru
"Purito" Rodriguez
«Purito» Rodriguez

Alzira serà final de la tercera etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana que recorrerà 173 km des de la seua eixida a Sagunt

Serà el divendres 5 de febrer quan la serp multicolor, formada per 180 corredors d’una vintena d’equips, arribe a la capital de la Ribera, per on circularà dos vegades; una al voltant de les 14,30 hores i altra, al tornar de Tavernes de la Valldigna cap a les 4 de la vesprada per disputar el final d’etapa en el sector Tulell en una recta pròxima als 800 metres. Seran nombrosos els carrers per on passe la carrera; a més de les avingudes de la urbanització Tulell, discurrirà pel carrers Sueca, Dr. Ferran, Reis Catòlics, Placeta de Dolç, Sant Judes Tadeu,també per la Plaça Major i l’avinguda Sants Patrons així com per Carcaixent i La Barraca d’Aigües Vives.

Més de 10 milions d’espectadors

L’arribada a Alzira, podrà ser presenciada per més de 10 milions d’espectadors en ser transmessa per Eurosport i Teledeporte, segons han manifestat hui, durant la presentació els exciclistes, Rafael i Ángel Casero organitzadors de la Volta que torna a recórrer les carreteres valencianes després d’un paréntesi de huit anys.

L’alcalde Diego Gómez ha destaca el «gran esforç organitzatiu» i el «repte esportiu», tot i que «donarà molta projecció a la nostra ciutat».

Circuit molt tècnic i complicat

El president del Club Ciclista Alzira, Luis Alcázar ha resaltat els atractius que tindrá la pròxima edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, entre ells la presència de tres estreles del ciclisme internacional; l’escalador vasc Mikel Landa que corre en l’equi britànic Sky, guanyador de l’etapa reina del darrer Giro d’Itàlia on es classificà en tercer lloc. També participarà l’últim guanyador de la Volta Ciclista a Espanya, l’italià Fabio Aru de l’Astana, a més del veterà corrdor del Katusha, Joaquim «Purito» Rodriguez, guanyador de dos etapes en el últim Tour de França i segon en la darrera Volta espanyola. El Club Ciclista Alzira aprofitarà la presència del gran corredor català a Alzira per entregar-li l’insígnia d’or de l’entitat, segons anuncià Alcázar, que qualificà de «circuit molt tècnic i complicat» el que deuran recòrrer els ciclistes a Alzira «en passejar-se els corredors per tot el poble».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here