El Cap d’Any s’avança per als més menuts en Carcaixent

0
470

carcaixent cap d any infantilEl diumenge 27 podran rebre el 2016 amb una festa amb animació, música i simulació de les 12 campanades

Les xiquetes i xiquets de Carcaixent seran els primers en entrar en el 2016, ho podran fer este diumenge 27 en el Cap d’Any Infantil que organitza l’Ajuntament de Carcaixent dins de la campanya « Carcaixent viu el Nadal ». Des de les 11 del matí a la Plaça Major hi hauran tallers i animació musical per a preparar-se i assajar per a les campanades, a les que un Mestre de Cerimònies donarà pas a les 12 del migdia amb raïm i cotilló. Després continuarà la festa amb més jocs, música i un photocall per poder tenir un record d’esta festa d’acomiadament d’any especialment pensada per a ells.

El dia abans per la vesprada, dissabte 26. l’Ajuntament de Carcaixent ha preparat una vesprada de cine familiar amb la projecció de la pel·lícula “Els Minions”, un dels èxits cinematogràfics de l’any. La sessió començarà a les 18:00 hores al Teatre D. Enrique i l’entrada és gratuïta. Les entrades es podien recollir al Centre d’Informació Juvenil de Carcaixent, però també hi hauran disponibles a l’entrada del teatre un poc abans del començament de la pel·lícula.

El dissabte pel matí el UD Carcaixent torna a organitzar, en col·laboració amb l’Ajuntament de Carcaixent, l’activitat solidària de recollida de joguets “Un xiquet , un regal”. Des del club s’ha fet una crida per a tots aquells que vulguen aportar joguets, material escolar o llibres en bon estat per a que totes les xiquetes i xiquets puguen tindre un regal este Nadal. A partir de les 10 del matí al Camp dels Quatre Camins hi haurà una matinal de jocs per animar la col·laboració i al final de la jornada es lliuraran a diferents entitats benèfiques tots els joguets rebuts.

“Carcaixent viu en Nadal” també compta amb activitats esportives i culturals per als més majors. Els dies 26, 27 i 28 el Club de Pilota Carcaixent ha organitzat el 1r Trofeu de Nadal de Raspall amateur per parelles. A més. el dissabte de matí tindrà lloc la II Sant Silvestre organitzada per la Falla Joan XXIII. La inscripció són 5€ i part de la recaptació anirà destinada a la Creu Roja. Per al dilluns 28 i dimarts 29, l’Associació d’amics del Betlem, en col·laboració amb l’Ajuntament de Carcaixent, ha organitzat una ruta guiada per alguns dels Betlems participants al XVIII Concurs de Betlems. La ruta començarà a les 18:00 hores des del Palau de la Marquesa, tot i que no cal inscripció prèvia, es pot fer reserva prèvia de plaça al 962457633.

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here